Fossegrenda 7B, Trondheim Telefon: 73 57 41 77

Om oss

Vi gjør hverdagen enklere

Orion Vaktmesterservice er en løsningsorientert bedrift som utfører alle typer vaktmester- og vedlikeholdstjenester for borettslag, næringsliv, offentlig virksomhet og privatpersoner. Bedriften ble etablert i 2001 med 2 ansatte. I dag har vi 30 dyktige medarbeidere med solid kompetanse innen en rekke fagområder.

Vi er totalleverandør av vaktmestertjenester, håndverkertjenester og renhold – og som kunde hos Orion Vaktmesterservice slipper du å henvende deg til flere ulike firmaer for å få utført ulike vedlikeholdstjenester. I tillegg driver vi utleie av blant annet lifter og rullestillaser.
For de som ikke har behov for faste tjenester hver måned, kan Orion Vaktmesterservice tilkalles når behov for utvendig eller innvendig vedlikehold oppstår.

Vi er en fleksibel servicebedrift som ønsker å gjøre hverdagen enklere for våre kunder.

En trygg samarbeidspartner

Vi er kjent for god service og kvalitet er retningsgivende for vår virksomhet. I vår faste stab har vi faglærte tømrere, flisleggere, murere og andre håndverkere med lang fartstid innen ulike fagområder. Vi har vakttelefon som er bemannet 24 timer i døgnet – skulle det skje noe akutt rykker vi ut med nødvendig mannskap.

Bedriften tar HMS på alvor og vi har gode rutiner for kvalitets- og internkontroll. Som mesterbedrift er vi godkjent for ansvarsrett og har ellers alle nødvendige godkjenninger for gjennomføring av relevante arbeidsoppgaver.

emblem Miljofyrtarn

Fornøyde kunder

Vi kan vise til et stort antall fornøyde kunder og mange har vært våre oppdragsgivere i en rekke år. Her er noen eksempler:

  • Trondheim kommune
  • Helsebygg Midt-Norge
  • Entra Eiendom
  • Shell og Esso (Vi ble «Årets Man in Van» i 2009. Man in Van er et firma med rammeavtale for vedlikehold av blant annet Shell og Esso bensinstasjoner)

Miljøfyrtårn

Orion Vaktmesterservice ønsker å bidra til et bedre miljø ved blant annet å ta avfallssortering alvorlig, redusere drivstoff-forbruket og bruke miljøvennlige produkter. Vi er sertifisert som Miljøfyrtårn-bedrift.

Miljøfyrtårn er en nasjonal sertifiseringsordning rettet mot privat og offentlig virksomhet. Sertifiseringen støttes og anbefales av Miljøverndepartementet. Bedrifter som går gjennom en miljøanalyse og deretter oppfyller definerte bransjekrav, sertifiseres som Miljøfyrtårn-bedrift.

Miljøfyrtårnsertifisert og statistikk 

Innrapportering for 2022: Utskriftsvennlig statistikk – Orion Vaktmesterservice AS – Miljøfyrtårn

 

Back to top